Close

Book your stay

It's a dream to be here. Come in the heart of the Mexican Caribbean. Fill in your check-in and check-out date below and book your stay. We can only promise you great moments and unforgettable holidays with us.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
2 rok

Stilsäker hemkänsla och hög livskvalitet

55 kvm

2 rok

Den här lägenheten har en kvadratsmart planlösning som gör den väldisponerad och luftig. Sovrummet är placerat mot öster för sval sovrumstemperatur och med öppen planlösning mot söder/väster som skapar trivsamma utrymmen i kök och vardagsrum för trivsel och sällskap.

Rostfria vitvaror

Parkeringsplats

Fiber

Närhet till skola

Tvättmaskin

Parkettgolv

Helkaklat badrum

Torktumlare

Tillhörande förråd

Uteplats/Balkong

En tidlös design och materialkänsla med vackra ljusa färger och med inslag av en del detaljer i mörkare kontraster ger känslan av ett trivsamt boende som passar lika bra under sommar som vinter.

En engagerad arkitekt har lyckats få till vackra estetiska byggnader alla vända mot rätt väderstreck.

Flera fönster och de öppna ytorna ger lägenheten en ljus och rymlig känsla. Varje detalj i lägenheten är väl genomtänkt.

Lägenheten erbjuder genomgående hög standard i materialval, smak och stil.

55 kvm

Luftiga & genomtänkta planlösningar

Våra lägenheter erbjuder alla en luftig planlösning med stora fönsterpartier. En engagerad arkitekt har lyckats få till vackra estetiska byggnader alla vända mot rätt väderstreck med fina ljusinsläpp och samtidigt med begränsad insyn från grannar.

Upptäck fler lägenheter